Genderneutrale Mango jassen voor de koude winterdagen

Genderneutrale Mango jassen voor de koude winterdagen

Met de winterperiode in het vooruitzicht vertellen we jou welke genderneutrale jassen van Mango niet alleen het meest hip zijn, maar je ook nog eens het beste warm zullen houden tijdens koude winterdagen! Zoals iedereen weet is de winterperiode natuurlijk hartstikke gezellig, lekker knus en zorgt het keer op keer voor mooie witte plaatjes. Schitterend, maar buiten in de sneeuw kun je behoorlijk last krijgen van fikse kou. Met deze super trendy en fashionable genderneutrale jassen van Mango help je jouzelf prima de winter door!

Mango jassen zijn natuurlijk allemaal ontzettend trendy en hip, dus mogelijk dat jouw keuze afwijkt van de mijne. Het was niet gemakkelijk kiezen, maar hieronder benoem ik de genderneutrale jassen van Mango die naar mijn mening iedereen voor de komende winter in huis moet hebben.

Grijze Mango ongestructureerde jas met textuur

Voor € 179,99

Deze volledig milieuvriendelijke jas komt uit de zorgvuldig ontworpen Mango Committed collectie. De jas heeft een informeel model, bestaat volledig uit natuurlijke stoffen, en heeft een minimalistische oversized stijl die wordt gekenmerkt door het gebruik van ongestructureerde silhouetten en innoverende volumes die samen zorgen voor een moderne wending. Tenslotte bevat de Mango jas twee steekzakken, een binnenzak, afhangende schoudernaden en voering.

 

Grijze Mango wollen jas met ceintuur

Voor € 149,99

Deze trendy minimalistische wollen Mango jas zal je wel helpen warm te blijven tijdens de barre winterdagen. Naast dat de stof van de jas van wol is gemaakt, heeft de jas onder andere een hoge kraag, een verwijderdbare ceintuur en een knoopsluiting aan de voorkant om je goed te beschermen tegen de kou.

 

Donkerrode Mango gewatteerde jas met imitatiebont

Voor € 149,99

Deze Mango jas houdt je heerlijk warm zonder dat je er een schuldig gevoel aan hoeft over te houden. Want wat blijkt: de bontkraag is niet van echt bont, maar van imitatiebont gemaakt! Daarnaast is de buitenlaag waterafstotend en heeft de binnenkant een verenvulling, schouderbandjes en een binnenzijde van imitatiebond. Heerlijk warm en altijd uitermate goed beschermd tegen de verschillende weerselementen! De jas heeft ook nog een doorgestikt model en een verstelbare capuchon die je eventueel ook nog kunt afnemen. Heb ik al verteld dat de jas er ook nog eens heel leuk uitziet?

 

Bruine Mango wollen jas met zakken

Voor € 149,99

Deze bruine Mango Italiaanse wollen jas heeft een ongekende luxe en elegante uitstraling, en is ook nog eens heerlijk om te dragen. Deze genderneutrale jas is voorzien van revers, een ticketzakje, twee paspelzakken aan de voorkant en elegante sierstikels. Verder bevat de jas ook nog een drukknoopsluiting aan de voorkant en een split onderaan de achterkant, die zorgt dat de jas extra mooi valt.

 

Mango Kids waterafstotende jas met capuchon

Voor € 45,99

Tenslotte wil je misschien ook wel dat je kinderen geen kou gaan vatten tijdens het spelen in de sneeuw. Gelukkig hebben we bij Madave ook een grote hoeveelheid genderneutrale kinderkleding verzameld! Wat dacht je van deze super hippe genderneutrale Mango Kids jas, die waterafstotend is en voorzien is van een capuchon?

De katoenen stof gecombineerd met de waterdichte stof, de fleece voering, de capuchon, de blinde rits- en drukknoopsluiting en de lange mouwen met knopen zorgen er allemaal voor dat je kind goed blijft ingedekt en er geen vocht of kou naar binnen kan komen.

 

Onderstaande filmpje ben ik ook nog tegengekomen en laat ook op een leuke manier allerlei hippe en leuke Mango kledingstukken zien:

 

 

Wat vind jij van mijn lijstje? Eens/oneens? Heb jij andere genderneutrale jassen van Mango of misschien van een ander merk die jij veel hipper en comfortabeler vindt dan de bovengenoemde? Laat het weten in de comments!